Vattenfilter med lång livslängd

Arbetar man med vattenfilter vet man att ett bra filter kan betyda a och o för att säkerställa vattenkvaliteten av inkommande råvatten. Ett filter av hög kvalité säkerställer även en lång livslängd som i slutändan även ger en god ekonomi. Colly Filtreringsteknik är en av de ledande aktörerna i branschen och erbjuder vattenfilter anpassade till bland annat stålindustrin, pappersindustrin och livsmedel.

Vattenfilter med automatisk rengöring.

Oavsett om du behöver filter som hanterar stora eller små flöden kan man modulbygga lösningar som anpassas baserat på det. Det finns flera olika produktgrupper inom filter där disc filter och screen filter är två. Skillnaden mellan dessa grupper är avskiljningsgraderna. Temperaturen på vätskan som passerar filter får max vara 100 grader C. Dessa filter finns både med manuell som autmatisk rengöring.

Välj rätt Filter.

Som alltid är det viktigt att man börjar i rätt ände. Att välja rätt vattenfilter måste alltid föregås av en riktig vattenanalys. Söker du efter ett filterhus för användning inom läkemedelstillverkning måste det klara av alla de kravs som finns. Beroende på materialet på det filter du behöver kan det klara av att hantera oljor/vätskor på upp till 399 grader C.

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.